Hangcsillapított szennyvízelvezetés

Két rendszert kínálunk, minden tekintetben az Ön igényeire szabva. További tudnivalók a SMART változatról.

SMART: A RAUPIANO LIGHT lefolyórendszer a masszív anyagnak, a magas minőségű rendszerelemeknek és a helyes tervezésnek köszönhetően tartós és megbízható rendszer az otthonában!

Érdekli a hűtési funkció?
Smart
Premium
A legkiválóbb anyagminőség
Hangcsillapított cső
Hangcsillapító rögzítés
Vizsgálattal igazoltan halk: 17 dB(A)
Komfort
Ár

RAUPIANO LIGHT lefolyórendszer Tudnivalók a CLASSIC lefolyórendszerről

SZÜKSÉGLET

A családok színes és boldog életének velejárója a zaj és a zörejek. A lakott ház élettel telik meg, és egyúttal többnyire hangos is. A családtagok vagy vendégek mindennapjai nincsenek mindig összhangban a pihenőidőnkkel. A REHAU érzékenységtől, igényektől, helyiségtől és természetesen a lakáskörülményektől függően rendszermegoldásokat kínál a nyugalom iránti igény lehető legjobb kielégítésére.

AZ ÚJ REHAU-VILÁGOM

A RAUPIANO LIGHT CLASSIC lefolyószerelés a megfelelő rendszer az Ön számára, hogy ne zavarja a zuhanyzók, fürdők és WC-k áramlási zaja. A harmonikus hangulatot ne tegye tönkre semmi az étkezőben, vagy a hálóhelyiségekben? Akkor ezzel változattal egy minden téren kiváló minőségű terméket kap, hangcsillapítással.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A RAUPIANO LIGHT lefolyószerelés megnyerő a kis súlynak, valamint a sima belső felületből adódó jó hidraulikai tulajdonságoknak köszönhetően. Jellemzője a szennyvízben többnyire jelenlévő anyagokkal szembeni nagyon jó kémiai ellenálló képesség. A tokos kötés 0,5 barig tömör, egyszerű és egyértelmű kivitelezést tesz lehetővé. Az anyag ezenfelül különösen ütésálló, még a törvényben előírt irányadó érték alatti hőmérsékleteken is. Hiszen a REHAU a CLASSIC változatban is többet nyújt a minimumkövetelményekben előírtaknál.

Cookie-beállításokCookie-beállítások